SET KECANTIKAN SHAKLEE: 360 DEGREE BERUBAH SAYA MAKIN CERAH

Kelebihan Produk Shaklee :) .

Assalamualaikum wrt . Dah lama rasanya DIELA tak menulis di sini . Hari ni diela ada kisah menarik untuk di kongsi dengan anda semua .

U olsss nak tak lihat diela sewaktu dulu ??

Tahun kedua ASASI di UIA PJ


 Cantik tak saya ??

 Siap berbunga mawar putih di kepala tu taw . Huhu I Love This Picture ^^ . 

 Gambar ni semasa diela di tahun dua UIA Petaling Jaya dulu . Lebih kurang 3 tahun lepas . Masa ni diela belum lagi berkenalan dengan SET KECANTIKAN SHAKLEE (VITA C + VITA E + VITA B).

Kemudian diela mula berkenalan dengan produk kecantikan kulit shaklee setelah melihat kakak semakin cantik sejak dia bersama vitamin set kecantikan shaklee .

Kenapa diela memilih Shaklee ?? Sebab bagi diela , kecantikan yang lebih KEKAL itu datangnya dari dalam . 

SEJAK diela menggunakan  shaklee , DIELA sangat berpuas hati dengan apa yang set kecantikan shaklee ini beri.



Kulit Saya Lebih Sihat Dan Glowing 




BERBEZA KAN ?? 

SEKARANG diela dah berada di Tahun 3 Degree Of Medical Imaging di UIA Kuantan. Alhamdulillah sangat . Apa pun u olss boleh lihat banyak sangat perubahan kan ??

Alhamdulillah banyak sgt perubahan dengan set kecantikan shaklee ni .

Selain tu , semasa diela practical di beberapa hospital baru baru ni , diela lebih BERKEYAKINAN DAN SIHAT walau terdedah dgn pelbagai penyakit .




BEKALAN SHAKLEE peneman diela di sepanjang practical.


Hanya ini je yang diela guna :
- VITAMIN C
- VITAMIN E
- VITAMIN B/GLA COMPLEX

Tiada produk lain selain shaklee taw , alhamdulillah sepanjang lima minggu diela clinical practice , berdepan dengan beratus pesakit, diela kekal aktif dan sihat .

Makin cantik ke tak ?? huhu diela bersyukur je dengan diri diela yang sekarang .

BEBERAPA GAMBAR SEPANJANG BERPRACTICAL DI HOSPITAL SEKITAR KUANTAN .

(baju merah)

HOSPITAL KUALA LIPIS 


(shawl kuning)

HOSPITAL TEMERLOH


(pink)

NEW FRIEND dari UITM PUNCAK ALAM.



Sekian saja sharing ringkas diela ,

TQ SHAKLEE – U make me different in a good perspective .

Untuk yang nak mencuba shaklee :
Sila contact :
013-3136199
(DIA DIELA)

@
Tinggalkan nom anda di BAWAH.

SHAKLEE BETTER YOU BETTER WORLD.

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI